Låsa upp Telia iPhone

Upplåsning av iPhone låst till TeliaLåsa upp Telia iPhone

Har du en iPhone som du vill låsa upp?

Nu kan du få din iPhone 3GS/4/4S/5 permanent upplåst genom den officiella upplåsningsättet. Genom att låsa upp operatörslåset via telefonens IMEI behöver du endast göra detta en gång. Sedan är telefonen upplåst för alltid oavsett om du uppdaterar den eller inte. Detta påverkar INTE eventuell garanti på telefonen. Upplåsningen fungerar just nu på alla modeller av iPhone som är låst till operatören Telia, och oavsett om du har abonnemang eller inte.

Låsa upp en iPhone Hur går det till?

Alla operatörer erbjuder möjligheten att låsa upp en låst iPhone. Men oftast tar det lång tid, samt att ditt avtal måste upphört. Hos oss så ordnar vi så att din iPhone blir upplåst för alltid. Upplåsningen sker via telefonens IMEI-nummer, den mest stabila metoden för upplåsning och kan inte jämföras med jailbreak av iPhone. Du behöver INTE skicka telefonen, utan allt sker enkelt och smidigt via Apple:s databas.

iPhone 5C Fabriksupplåsning

Vad betyder IMEI?

IMEI betyder: International Mobile Equipment Identity, och är en personlig identifiering för alla GSM- och UMTS-mobiltelefoner. Identifieringen är oftast utskriven på eller under telefonens batteri. Identifieringsnumret kan också visas genom att man knappar in *#06# i telefonen. IMEI används av GSM-nätverket för att fastställa och godkänna mobiltelefoner, och kan på så sätt stoppa stulna mobiltelefoner och göra dem oanvändbara. Ett IMEI-nummer består alltid av 15 siffror oavsett modell av telefon.
(Källa: Wikipedia, Sverige)

Nytt lägre pris !!!

Just nu endast 495:- och tiden för en upplåsning
av Telia-låst iPhone är ca 12-24 timmar efter beställning.

 

Låsa upp Telia iPhone – imeiserver.se