Låsa upp Tre-låst iPhone

Upplåsning av iPhone låst till Tre3 låsa upp iPhone

Har du en iPhone som du vill låsa upp?

Nu kan du få din iPhone 3GS/4/4S/5 permanent upplåst på ett ”lagligt” sätt. Genom att låsa upp operatörslåset via telefonens IMEI behöver du endast göra detta en gång. Sedan är telefonen upplåst för alltid oavsett om du uppdaterar den eller inte. Detta påverkar INTE eventuell garanti på telefonen. Upplåsningen fungerar just nu på alla iPhone 4 – iPhone 4S – iPhone 5 som är låst till operatören Tre, 3 eller Hutchinson som dom också heter.

Låsa upp en iPhone Hur går det till?

Alla operatörer erbjuder möjligheten att låsa upp en låst iPhone. Men oftast tar det lång tid, samt att ditt avtal måste upphört. Hos oss så ordnar vi så att din iPhone blir upplåst för alltid. Upplåsningen sker via telefonens IMEI-nummer, den mest stabila metoden för upplåsning och kan inte jämföras med jailbreak av iPhone. Du behöver INTE skicka telefonen, utan allt sker enkelt och smidigt via Apple:s databas.

Vad betyder IMEI?

IMEI betyder: International Mobile Equipment Identity, och är en personlig identifiering för alla GSM- och UMTS-mobiltelefoner. Identifieringen är oftast utskriven på eller under telefonens batteri. Identifieringsnumret kan också visas genom att man knappar in *#06# i telefonen. IMEI används av GSM-nätverket för att fastställa och godkänna mobiltelefoner, och kan på så sätt stoppa stulna mobiltelefoner och göra dem oanvändbara. Ett IMEI-nummer består alltid av 15 siffror oavsett modell av telefon.
(Källa: Wikipedia, Sverige)

Nytt lägre pris !!!

Just nu från endast 465:- och tiden för upplåsning
av iPhone är ca 12-24 timmar efter beställning

Låsa upp Tre-låst iPhone